Rondje Breeje Durp

Jeu de Boules Vereniging ‘s-GRAVENBOULES organiseert al een aantal jaren het Rondje Breeje Durp
De eerste woensdag van de feestweek in juli is sinds enkele jaren traditiegetrouw de dag voor het Rondje Breeje Durp. Leden van ‘s-Gravenboules die hun (privĂ©) baan beschikbaar stellen voor dit toernooi en de banen bij de Berkenflat, De Kreek en de baan in het Zandeveltpark. Deelnemers gaan per de fiets door heel ‘s-Gravenzande heen om dit toernooi te spelen.
 
Dit jaar werd het Rondje Breeje Durp voor de 10e keer gespeeld op woensdag 11 juli 2018.
 
Het Rondje Breeje Durp is een doublettentoernooi over 4 partijen

Winnaar van Rondje Breeje Durp 2018 werd Maarten van Geest 4+18, 2e Wil de Graaf 4+9 en 3e Piet v/d Hout 3+24. Zij wonnen een beker met een fles wijn.
 
Voorts waren er nog een aantal prijzen die over het deelnemersveld werden verdeeld. Zij wonnen een fles wijn. Voor het Rondje Breeje Durp van 2018 waren 64 deelnemers aangemeld. Het was uitstekend weer om op deze dag een Jeu de Boules toernooi te spelen.
 
Een compliment aan de spelers die er een sportief en gezellig toernooi van maakten. Natuurlijk mogen we de baaneigenaren niet vergeten die dit mede mogelijk maakten. Na afloop was er voor alle deelnemers met partner een barbecue georganiseerd waar 94 personen aan deelnamen. Een zeer geslaagd toernooi met een gezellige nazit van deze mooie dag.