Rabo Clubkas Campagne

De Rabo Clubkas Campagne was er weer. Leden van de Rabobank konden in de periode van 3 t/m 15 oktober 2018 weer stemmen. Zij kregen hiervoor een brief met een persoonlijke stemcode. Veel leden brachten hun stem uit op ‘s-Gravenboules.
 
Op maandagavond 19 november 2018 was er in Theater “De Naald” de uitreiking van de cheques. Een goed georganiseerde avond waaraan veel van de 271 deelnemende verenigingen uit het Westland en Maassluis aanwezig waren. De Rabobank had voor dit jaar het totaal bedrag voor de Rabo Clubkascampagne verhoogd naar € 200.000,-

In totaal zijn er door de leden van de Rabobank 42000 stemmen uitgebracht. Aan de 3 verengingen of stichtingen die het meeste aantal stemmen kregen werden de cheques op het podium uitgereikt. De winnaar van dit jaar was de ‘s-Gravenzandse Reddingsbrigade die met een cheque van ruim € 4342,- naar huis ging.
 
Voor ‘s-Gravenboules was er dit jaar een cheque van € 1040,27. Een prachtig resultaat, zelfs ruim € 400,- meer dan vorig jaar. Iedereen die zijn of haar stem aan ons heeft uitgebracht, hartelijk dank en voor volgend jaar rekenen wij ook weer op u.