Rabo ClubSupport

De voormalige Rabo Clubkas Campagne is vervangen door Rabo ClubSupport.
 
Jeu de Boulesvereniging s-Gravenboules doet mee met Rabo ClubSupport. Vanaf nu is het tijd om campagne te voeren. Want iedere stem is geld waard!
Met Rabo ClubSupport investeert Rabobank in de samenleving door clubs en verenigingen te ondersteunen. Wij doen ook mee! Stem op ons!
 
De actie vorig jaar leverde ‘s-Gravenboules een cheque op van € 1040,27. Op maandagavond 19 november 2018 was in Theater “De Naald” de uitreiking van de cheques. Een goed georganiseerde avond waaraan veel van de 271 deelnemende verenigingen uit het Westland en Maassluis aanwezig waren. De Rabobank had voor dat jaar het totaal bedrag voor de Rabo Clubkascampagne verhoogd naar € 200.000,-

In totaal werden er door de leden van de Rabobank 42000 stemmen uitgebracht. Aan de 3 verengingen of stichtingen die het meeste aantal stemmen kregen werden de cheques op het podium uitgereikt. De winnaar van dit jaar was de ‘s-Gravenzandse Reddingsbrigade die met een cheque van ruim € 4342,- naar huis ging.
 
Iedereen die zijn of haar stem aan ons heeft uitgebracht, hartelijk dank en voor volgend jaar rekenen wij ook weer op u.