Rabo ClubSupport

De voormalige Rabo Clubkas Campagne is vervangen door Rabo ClubSupport.
 
Jeu de Boulesvereniging s-Gravenboules doet mee met Rabo ClubSupport. Leden van de Rabobank kunnen 5 stemmen uitbrengen waarvan maximaal 2 op een vereniging. De overige 3 kunnen aan andere verenigingen worden gegeven. Iedere stem is geld waard!
Met Rabo ClubSupport investeert Rabobank in de samenleving door clubs en verenigingen te ondersteunen. Wij doen ook mee! Stem op ons!
 
Rabo ClubSupport 2020 na zomer van start
De coronacrisis raakt onze samenleving als geheel maar ook verenigingen en stichtingen. Deze verenigingen en stichtingen vormen het hart van onze samenleving.
In verband met het coronavirus en de consequenties die voortkomen uit de diverse maatregelen voor verenigingen en stichtingen, start de inschrijfperiode voor Rabo ClubSupport begin september. Verenigingen en stichtingen die vorig jaar hebben deelgenomen, ontvangen hierover bericht per e-mail. Leden van onze bank kunnen vervolgens van 5 t/m 25 oktober hun stem uitbrengen. Meer informatie vindt u op: https://www.rabo-clubsupport.nl/
Samen vieren we de winst.
Met Rabo ClubSupport beslissen leden mee via welke clubs en verenigingen een deel van het coöperatief dividend wordt geïnvesteerd in de lokale samenleving.

De actie van het afgelopen jaar leverde ‘s-Gravenboules een cheque op van € 810,28. Op maandagavond 18 november 2019 was in Theater “De Naald” de uitreiking van de cheques. Een goed georganiseerde avond waaraan veel van de 271 deelnemende verenigingen uit het Westland en Maassluis aanwezig waren. De Rabobank had voor dit jaar het totaal bedrag voor de Rabo ClubSupport verhoogd naar € 200.000,-
 
In totaal werden er door de leden van de Rabobank 42000 stemmen uitgebracht. Aan de 3 verengingen of stichtingen die het meeste aantal stemmen kregen werden de cheques op het podium uitgereikt. De winnaar van dit jaar was de ‘s-Gravenzandse Reddingsbrigade met een cheque van € 3.775,01. Op nummer twee eindigde IJsvereniging Hard gaat-ie uit De Lier en de derde plaats was voor De Zonnebloem Naaldwijk-Maasdijk.
 
Iedereen die zijn of haar stem aan ons heeft uitgebracht, hartelijk dank en voor volgend jaar rekenen wij ook weer op u.

Voor meer informatie over Rabo ClubSupport klik op onderstaande link.
 
Info Rabo Clubsupport