Kersttoernooi

Op zaterdag 17 december 2022 werd er na 2 coronajaren weer een Kerstboules gehouden. Met 40 deelnemers begonnen we om 10.30 met een bakkie koffie/thee en kerstkrans.
Na een openingswoord van Jaap starten we om 11.00 met de eerste ronde. Hierna volgde er een heerlijke lunch met 2 verschillende soepen, broodjes, slaatjes en meer.
Daarna volgde er nog 2 speelrondes met in de pauze nog een drankje tussendoor. Na de laatste ronde werden de scorekaarten nagekeken en kon de prijsuitreiking beginnen.
 

De prijswinnaars waren Hans Voskamp met 3 +30 , Justin Schellevis met 2 +6 en Ada Beekenkamp met 1 -8. Na het voorlezen van het gedicht van de winnaar van 2019, (ze was op vakantie) door Ina Kemeling ging de Poedelprijs dit jaar naar Nico Kaman.
Met een geslaagd toernooi en dank aan Tandprothethische Praktijk Westland en Poelier Lieffering, de bardames Nan en Nel, Tanny (verzorging Lunch), Dick (regelen sponsers), Cor (voor de wedstrijdleiding) en Wim en Jaap met partners voor de soep, kan het Evenementen team terugkijken op een gezellige en geslaagde dag.