Cees Camfferman toernooi

Het Cees Camfferman toernooi werd voor de 9e keer gespeeld op zaterdag 8 oktober 2022.
 
Om de Cees Camfferman wisselbokaal werd in 2022 gestreden door 46 deelnemers. Voor het uitreiken hiervan was dochter Annelies met haar man uitgenodigd. Het werd weer een middag die verliep zoals Cees het altijd voor ogen had, met vooral gezelligheid en een hapje en een drankje. Tussen de wedstrijden door waren er overheerlijke hapjes.
 
Na de wedstrijden die, onder leiding van Cor van Dijk, weer fantastisch verliepen konden de prijzen zo rond 17.00 uur worden uitgereikt. Prijzen in de vorm van een drankenpakket en een extra prijs in de vorm van een fles whiskey die door loting werd gewonnen door Henk van der Zwaan.
De prijzen werden zoals gebruikelijk verdeeld over het hele speelveld.
Winnaar werd David Steentjes met 3+27 en ging met de wisselbokaal naar huis. De overige prijswinnaars waren Marion van den Berg, Pieter Hogerwerf, Jan Boers en Gerda Voskamp.
 
Opnieuw een zeer geslaagd toernooi wat ook volgend jaar weer wordt gehouden omdat, volgens de wens van Cees, dit voor minimaal 5 jaar moest doorgaan. Maar ook daarna zal het Cees Camfferman toernooi blijven bestaan.