Cees Camfferman toernooi

Het Cees Camfferman toernooi wat voor de 8e keer zou worden gespeeld op zaterdag 10 oktober 2020 kon helaas geen doorgang vinden vanwege de coronamaatregelen.
Gelukkig kan het dit jaar wel weer worden georganiseerd en wel op zaterdag 9 oktober 2021.
 
Om de Cees Camfferman wisselbokaal werd in 2019 gestreden door 48 deelnemers. Voor het uitreiken hiervan was dochter Annelies met haar man uitgenodigd. Het werd weer een middag die verliep zoals Cees het altijd voor ogen had, met vooral gezelligheid en een hapje en een drankje. Tussen de wedstrijden door waren er overheerlijke hapjes die waren verzorgd door Justin / Jasutin.
Na de wedstrijden die, onder leiding van Cor van Dijk, weer fantastisch verliepen konden de prijzen zo rond 17.00 uur worden uitgereikt. Prijzen in de vorm van een tas met kaaspakket van kaasmeester Richard en druiven gesponsord door Jan Boers. De prijzen werden zoals gebruikelijk verdeeld over het hele speelveld.
 
Winnaar werd Cor van Dijk met 3+29, 2e David Steentjes 3+28. 3e Arie v/d Wel 3+27, 4e Wim v/d Bos 3+24 en 5e Riet Bunnik 3+23.
Opnieuw een zeer geslaagd toernooi wat ook volgend jaar weer wordt gehouden omdat, volgens de wens van Cees, dit voor minimaal 5 jaar moest doorgaan. Maar ook daarna zal het Cees Camfferman toernooi blijven bestaan.